Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty 18-Jun-2023
Voimaantulopäivä 01-Jun-2017

Tämä tietosuojaseloste kuvaa Sausages Finland Oy:n, Maamiehentie 19, Pirkanmaa 33340 Tampere, sähköposti: info@sausages.fi, puh: +358504860720 niiden tietojen keräämisestä, käytöstä ja luovuttamisesta, joita keräämme käyttäessäsi verkkosivustoamme ( https://sausages.fi ). (”Palvelu”). Käyttämällä palvelua tai käyttämällä sitä annat suostumuksesi tietojesi keräämiseen, käyttämiseen ja luovuttamiseen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos et hyväksy tätä, älä käytä Palvelua.
Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta sinulle ja julkaisemme tarkistetun tietosuojakäytännön Palvelussa. Tarkistettu Tietosuojakäytäntö tulee voimaan 180 päivän kuluttua siitä, kun tarkistettu Tietosuojakäytäntö on julkaistu Palvelussa, ja jos jatkat Palvelun käyttämistä tai käyttämistä tämän jälkeen, hyväksyt tarkistetun Tietosuojakäytännön. Siksi suosittelemme, että tarkistat tämän sivun säännöllisesti.

Miten käytämme tietojasi:
Käytämme sinusta keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

Käyttäjätilin luominen
Asiakaspalautteen kerääminen
Käyttöehtojen noudattaminen
Tuki
Hallintatiedot
Hallitse asiakastilausta
Sivuston suojaus
Käyttäjätilin hallinta
Jos haluamme käyttää tietojasi muuhun tarkoitukseen, pyydämme sinulta suostumuksen ja käytämme tietojasi vain saatuamme suostumuksesi ja sen jälkeen vain siihen tarkoitukseen (tarkoituksiin), johon (joihin) suostumuksen annat, ellei laki vaadi meitä toimimaan toisin.

OIKEUTESI:
Sinulla voi sovellettavasta lainsäädännöstä riippuen olla oikeus saada pääsy henkilötietoihisi ja oikaista tai poistaa ne tai saada kopio henkilötiedoistasi, rajoittaa tietojesi aktiivista käsittelyä tai vastustaa sitä, pyytää meitä jakamaan (siirtämään) henkilötietojasi toiselle taholle, peruuttaa meille antamasi suostumus tietojesi käsittelyyn, oikeus tehdä valitus lakisääteiselle viranomaiselle sekä muut sovellettavien lakien mukaiset oikeudet. Voit käyttää näitä oikeuksia kirjoittamalla meille osoitteeseen info@sausages.fi. Vastaamme pyyntöösi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Huomaa, että jos et anna meille lupaa kerätä tai käsitellä vaadittuja henkilötietoja tai peruutat suostumuksesi niiden käsittelyyn vaadittuihin tarkoituksiin, et ehkä pääse käyttämään niitä palveluja, joita varten tietojasi on pyydetty.

EVÄSTEET jne.
Jos haluat lisätietoja siitä, miten käytämme niitä ja sinun valintasi suhteessa näihin seurantatekniikoihin, katso evästekäytäntömme.

TURVALLISUUS:
Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, ja käytämme kohtuullisia turvatoimia estääkseen hallussamme olevien tietojesi katoamisen, väärinkäytön tai luvattoman muuttamisen. Ottaen huomioon riskit, emme kuitenkaan voi taata ehdotonta turvallisuutta, joten emme voi taata tai taata meille toimittamiesi tietojen turvallisuutta, ja toimitat ne omalla vastuullasi.

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN LINKIT JA TIETOJESI KÄYTTÖ:
Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita me emme ylläpidä. Tämä tietosuojakäytäntö ei käsittele kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjä ja muita käytäntöjä, mukaan lukien kolmansien osapuolten, jotka ylläpitävät verkkosivustoja tai palveluja, joihin voi päästä Palvelun linkin kautta. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön. Meillä ei ole määräysvaltaa emmekä ota vastuuta kolmansien osapuolten sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

VALITUS-/TIETOSUOJAVASTAAVA:
Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita käytettävissämme olevien tietojesi käsittelystä, voit lähettää sähköpostia valitusvastaavalle – sähköposti: info(at)sausages.fi. Käsittelemme huolenaiheesi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.