Tuotteidemme säilytys ja käyttö

Makkaroiden säilytys ja valmistelu ruoanlaittoon

Raakamakkaramme eivät sisällä säilötäaineita, stabilaattoreita tai väriaineita. Makkaramme ovat luonnonmukaisia lihasta, mausteista ja pienestä määrästä rasvaa tehtyjä tuotteita. Kuorina käytämme lampaansuolta ohuisiin makkaroihin ja siansuolta paksumpiin makkaroihin.

Makkarat säilyvät jäädytettynä 9 kk tai jopa pidempään, suosittelemme kuitenkin jäädytysajaksi korkeintaan 9 kuukautta. Älä sulata ja sen jälkeen jäädytä makkaroita uudestaan.

Anna makkaroiden sulaa itsekseen joko jääkaapissa tai huoneenlämmössä varmistaen, ettei lämpötila ole liian korkea. Jos sulatat makkarat jääkaapissa, anna niiden seisoa huoneenlämmössä noin 30-40 minuuttia ennen kypsentämistä.

Makkarat voi sulattaa myös mikroaaltouunissa, mutta emme suosittele tätä. Mikroaaltouunissa sulattaminen kypsentää makkaraa keskeltä, ja tämä voi aiheuttaa ylikypsymistä ja nesteiden haihtumista. Joka tapauksessa on oma valintasi, kuinka valmistat makkarat.

Kotiin      Näytä kaikki tuotteet