Tietoja meistä

Sausages Finland Oy on mustamakkarastaan tunnetulla Tampereella sijaitseva perheyritys.

Opin makkaroiden, kuivatun lihan (biltongin) ja chutneyn valmistamisen jalon taidon jo nuorena lapsena tädiltäni ja sedältäni, jotka omistivat Minhoop-nimisen maatilan Babanangon alueella nykyisessä Kwazulu Natalissa, Etelä-Afrikassa. Taidot ovat välittyneet perheeni kesken sukupolvelta toiselle jo ainakin kuuden sukupolven, eli 150 vuoden ajan. Käyttämämme reseptit ovat niinikään vanhoja suvussamme kulkeneita reseptejä, joita on testattu ja hiottu täydellisiksi vuosikymmenien ajan.

Tavoitteemme on tarjota perinteisesti valmistettuja ja korkealaatuisia tuotteita. Teemme tuotteet tilauksesta tuoreimmista saatavilla olevista raaka-aineista. Aina kun mahdollista, käytämme paikallisesti Suomessa tuotettuja raaka-aineita, ja kaikki tuotteemme valmistetaan Tampereella. Tuotteet jäädytetään välittömästi valmistamisen jälkeen, jotta ne pysyvät mahdollisimman tuoreina.

Tamperelainen R-Menu Gourmet Foods käyttää sianlihamakkaraamme tuotteissaan, ja heidän kauttaan tuotteitamme voi tilata myös yrityskäyttöön. Tuotteitamme voi käydä maistamassa Tampereen Aussie Barissa Bangers and Mash sekä South African Breakfast Burger -annoksissa. Pidempää matkaa bussilla tekevät voivat löytää yhden tuotteistamme joiltain Matkahuollon bussiasemilta nimellä Tosi Pitkä Nakki.

Perinteinen eteläafrikkalainen maalaismakkaramme Boerewors oli mukana tamperelaisen Café Pispalan eteläafrikkalaisilla ruokateemaviikoilla, ja sai suurta suosiota asiakkaiden keskuudessa.

Etusivu | Kauppa