Tarinamme

Sausages Finland Oy on mustamakkarastaan tunnetulla Tampereella sijaitseva perheyritys.

Opin makkaroiden, kuivatun lihan (biltongin) ja chutneyn valmistamisen jalon taidon jo nuorena lapsena tädiltäni ja sedältäni, jotka omistivat Minhoop-nimisen maatilan Babanangon alueella nykyisessä Kwazulu Natalissa, Etelä-Afrikassa. Taidot ovat välittyneet perheeni kesken sukupolvelta toiselle jo ainakin kuuden sukupolven, eli 150 vuoden ajan. Käyttämämme reseptit ovat niinikään vanhoja suvussamme kulkeneita reseptejä, joita on testattu ja hiottu täydellisiksi vuosikymmenien ajan.

Tavoitteemme on tarjota perinteisesti valmistettuja ja korkealaatuisia tuotteita. Teemme tuotteet tilauksesta tuoreimmista saatavilla olevista raaka-aineista. Aina kun mahdollista, käytämme paikallisesti Suomessa tuotettuja raaka-aineita, ja kaikki tuotteemme valmistetaan Tampereella. Tuotteet jäädytetään välittömästi valmistamisen jälkeen, jotta ne pysyvät mahdollisimman tuoreina.

Kotiin      Näytä kaikki tuotteet