Raa’at lihamakkarat (ei siipikarja)
Keitetyt ja mehukas
160° F
71° C
Naudanliha
Raaka
115° F
40° C
Puoliraaka
130° F
55° C
Medium (Puolikypsä)
140° F
60° C
Medium+
150° F
65° C
Kypsä
155 °F
70° C
Naudanjauheliha
160° F
70° C
Lammas
Puoliraaka
130° F
55° C
Medium
140° F
60° C
Medium+
150° F
65° C
Kypsä
155° F
70° C
Lampaan jauheliha
160° F
70° C
Siipikarja
Valkoisen lihan siipikarja
165° F – Vain 30 sekuntia
75° C – Vain 30 sekuntia
Tumma liha siipikarja
165° F – Vain 30 sekuntia
75° C – Vain 30 sekuntia
Jauhettu siipikarja
165° F
75° C
Sianliha
Medium
145° Fahrenheit
65° Celsius
Kypsä
160° F
70° C
Jauhettua possua
160° F
70° C