Suositellut sisäiset keittölämpötilat:

Raa’at lihamakkarat (ei siipikarja)
Keitetyt ja mehukas
160° F
71° C

Naudanliha
Raaka
115° F
40° C

Puoliraaka
130° F
55° C

Medium (Puolikypsä)
140° F
60° C

Medium+
150° F
65° C

Kypsä
155 °F
70° C

Naudanjauheliha
160° F
70° C

Lammas
Puoliraaka
130° F
55° C

Medium
140° F
60° C

Medium+
150° F
65° C

Kypsä
155° F
70° C

Lampaan jauheliha
160° F
70° C

Siipikarja
Valkoisen lihan siipikarja
165° F – Vain 30 sekuntia
75° C – Vain 30 sekuntia

Tumma liha siipikarja
165° F – Vain 30 sekuntia
75° C – Vain 30 sekuntia

Jauhettu siipikarja
165° F
75° C

Sianliha
Medium
145° Fahrenheit
65° Celsius

Kypsä
160° F
70° C

Jauhettua possua
160° F
70° C

Kotiin      Näytä kaikki tuotteet