Makkaroiden kypsentäminen

Makkaroiden suositellaan kypsennettäväksi 71-asteiseksi, mutta paistomittarin pistäminen makkaraan aiheuttaa nesteiden valumisen ulos liian aikaisin aiheuttaen makkaran kuivumisen. Käytä mieluummin aistejasi havainnoimaan makkaran kypsyyttä.

BBQ (Kaasu ja Hiili)

Paistaminen kestää noin ±6min-ohut tai ±10 min-paksu per puoli. Varo, ettet riko makkaraa tai sen kuorta kääntäessäsi sitä.

Valmistusaika ±12 min-ohut ja ±15-20min-paksu (mehukas), ±15-20 min-ohut ja ±20-25 min-paksu (läpikypsä).

Paistinpannulla

Älä keitä makkaroita ennen paistamista. Käytä pannulla vähän kasviöljyä tai oliiviöljyä, vain sen verran, että makkara ei tartu pannuun. Paista makkaroita keskilämmöllä kunnes ne ovat kullanruskeita molemmilta puolilta. Paistaminen kestää noin ±6min-ohut tai ±10 min-paksu per puoli. Varo, ettet riko makkaraa tai sen kuorta kääntäessäsi sitä.

Valmistusaika ±12 min-ohut ja ±20min-paksu (mehukas), ±20 min-ohut ja ±30 min-paksu (läpikypsä).

Uunissa

Älä keitä makkaroita ennen grillaamista. Lämmitä uuni noin 200C asteeseen. Hiero makkaroiden pintaan ohut kerros kasviöljyä tai oliiviöljyä ja laita makkara uunin kestävään pannuun tai vuokaan. Varmista, että astia on tarpeeksi iso, sillä makkara turpoaa kypsyessään. Käännä makkara noin ±6 min-ohut tai ±10 min-paksu paistamisen jälkeen. Varo, ettet riko makkaraa tai sen kuorta kääntäessäsi sitä.

Kotiin      Näytä kaikki tuotteet